Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків задекларував майно за 2023 рік — що має політик

Аватар Галич Леся

Руслан Марцінків
Posted on :

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що за 2023 рік його доходи становлять трохи менш як 600 тис. гривень. Що задекларував за 2023 рік міський голова Івано-Франківська.

Доходи та грошові активи міського голови Івано-Франківська за 2023 рік

Упродовж 2023 року основний дохід Руслана Марцінківа, отриманий за основним місцем роботи, становив 596 208 гривень. Це був єдиний його дохід.

Дружина Руслана, Оксана Марцінків, отримала заробітну плату від комунального підприємства “Івано-Франківськводоекотехпром” у розмірі 255 552 гривні. Також вона отримала 1 тисячу гривень від профспілкової організації цього підприємства.

Міський голова зберігав готівкою 9 тисяч доларів і 90 тисяч гривень у 2023 році, а також мав 88 721 гривню на банківських рахунках. Його дружина мала 1 тисячу доларів готівки.

Цінне рухоме майно мера та його дружини: транспортні засоби

Руслан Марцінків продовжує користуватися автомобілем Skoda Octavia, який придбав у 2016 році за 468 742 гривні. Щодо дружини мера Івано-Франківська, вона, за даними у поданій декларації, не володіє транспортними засобами.

Об’єкти нерухомості та нематеріальні активи мера та його дружини

Подружжя володіє однією квартирою в Івано-Франківську площею 102,3 квадратних метри. Це житло було придбане ними в жовтні 2009 року.

Крім того, Руслан Марцінків має авторське право на монографію “Правові засади створення та діяльності служби безпеки Організації Українських Націоналістів”, опубліковану у липні 2022 року. Також він є співавтором книги “Сотня “Дністер”. Терня чи Лаври”, на яку є спільні авторські права з Ярославом Коретчуком та Анною Чорній.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *