19 Вересня, 2024
Фото: Херсонська обласна військова адміністрація

Фото: Херсонська обласна військова адміністрація

Група з 54 дітей з Херсонщини, серед яких юнаки та дівчата з самого Херсона і області, вирушила в подорож на Закарпаття.

Діти з Херсонщини вирушили на відпочинок до Закарпаття.

Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація (ОВА).

Група з 54 дітей з Херсонщини, серед яких юнаки та дівчата з Нововоронцовки, Степанівки, Чорнобаївки, Станіслава, Зеленівки, Комишан, Широкої Балки, Інженерного, Білозерки та Херсона, вирушила в подорож на Закарпаття. До кінця літа вони відпочиватимуть у навчальному таборі.

Діти зможуть насолодитися відпочинком у мальовничій місцевості поблизу лісу, далеко від тривог та обстрілів, а також продовжать навчання у інтерактивній формі з математики, української та англійської мов. У програмі табору також передбачено психосоціальний модуль, який включає арттерапію та заняття з психологом для відновлення ментальної стійкості дітей.

Організація літнього відпочинку для дітей з Херсонщини стала можливою завдяки підтримці громадської організації «ГЛОБАЛ» та благодійної організації «Helping to leave».

Нагадаємо, що нещодавно шість дітей з тимчасово окупованих територій Херсонщини повернулися на підконтрольні Україні території.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *