16 Вересня, 2024
Фото: Західного регіонального управління Держприкордонслужби України

Фото: Західного регіонального управління Держприкордонслужби України

У річці Тиса на кордоні з Угорщиною знайшли тіло 23-річного українця.

У річці Тиса на кордоні з Угорщиною знайшли тіло 23-річного українця.

Про це повідомили 29 серпня у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України на своїй фейсбук сторінці.

Це вже третій випадок загибелі українця у Тисі за останній місяць.

26 серпня угорська прикордонна поліція виявила тіло молодого чоловіка у водах річки Тиса. Як повідомили тіло було знайдено поблизу берега. Загиблий виявився 23-річним громадянином України.

«Під час патологоанатомічного огляду на місці було знайдено український закордонний паспорт», – повідомили в ДПСУ, посилаючись на інформацію угорських колег.

Цей випадок став третім випадком загибелі українця у Тисі протягом місяця. Двох інших загиблих знайшли на українсько-румунському кордоні. З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, у водах Тиси на кордоні з ЄС загинув уже 41 українець.

Зростаюча кількість таких трагічних випадків викликає занепокоєння, особливо враховуючи, що річка Тиса стає місцем численних трагедій на тлі війни. Місцева влада та прикордонні служби закликають громадян бути обережними під час перетину кордону та уникати ризикованих маршрутів. Водночас, необхідно посилити контроль та безпеку на цих ділянках, щоб запобігти подальшим смертельним інцидентам.

Ці події вкотре нагадують про складність та небезпеку, з якими стикаються українці, шукаючи порятунку або кращих умов за кордоном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *