Офіційний сайт
Тячівської районної
газети "Дружба"
» » » » Нересницький «мастер-шеф» Анатолій Цуперяк: «Другий проект дався важче, бо за шість років я змінився»

Нересницький «мастер-шеф» Анатолій Цуперяк: «Другий проект дався важче, бо за шість років я змінився»

08:39, 30.03.20
192
Суспільство / Знай наших
Харизматичний Анатолій Цуперяк із Нересниці – знову на телеекранах. Телезірка бере участь у шоу «Мастер-Шеф-професіонали – 2», яка щосуботи о 19.00 виходить на телеканалі СТБ, і вже пройшов до двадцятки кращих! Чому закарпатець вирішив знову податись на ТБ, про зйомки та плани на майбутнє спілкуємось з «мастер-шефом» із Тячівщини. 


– Толя, між твоєю участю на шоу «Мастер-Шеф-3» і цьогорічним проектом «Мастер-Шеф-професіонали – 2» минуло шість років. Що відбувалося у твоєму житті за цей час?
– Три роки працював в Мукачеві у ресторані «Daily», де здобув великий досвід, багато чого навчився, за що дуже вдячний власникам. Потім працював в одному з ресторанів на Буковелі. Але там у мене була «карма»: через ставлення до працівників директора ресторану люди мінялися кожні три місяці, навчаться чогось – тікають. Були й такі, що зловживали алкоголем, робили нестачі. В результаті, через конфлікт із власницею, не отримавши заробленого, я звідти пішов. У порівнянні з мукачівським рестораном, це було як небо і земля. Хоча я завжди старався працювати з людьми, як психолог, підлаштовувався під них, з кожним знаходив спільну мову.  
– Як на цей раз потрапив на телешоу?
– Це довга історія. Звільнився з попередньої роботи. Трохи відпочив, займався своїми справами. Коли дізнався про те, що буде нове шоу «Мастер-шеф-професіонали», вирішив спробувати і заповнив анкету на кастинг. «Блату»  на СТБ, як дехто вважає, у мене немає. Мене запросили на передкастинг, який відбувся у вересні минулого року. Приємно було чути від інших учасників передкастингу фрази «А ми Вас знаємо!», «Ми Вас дивилися!». А дехто навіть був у Мукачеві в ресторані, коли там працював. 
Через деякий час я знову поїхав до Києва у справах. Мені зателефонувала журналістка з телеканалу СТБ зі словами: «Привіт, Толя. Вітаємо, ти пройшов у сотню «Мастер-шеф»!» Я занімів і вже й не знав, як реагувати: радіти чи ні.  Сказали, що телекастинг – через три місяці. Тож я вже й роботу не шукав, а готувався до телекастингу, на якому вирішувалося, хто пройде у топ-50. Практикувався готувати десерти – торти «Захер», «Червоний бархат»...  
– І як почувався на зйомках?
– Дуже хвилювався перед суддями – це було ще гірше, ніж державний іспит в Академії внутрішніх справ. Зі мною була група підтримки – подруга Наталія Ковальчук, колишня учасниця шоу, і друзі з Києва Ігор, Лариса й Аня. Вони за мене дуже вболівали. Свою страву – стейк «Нью-Йорк» із вишневим соусом зробив найшвидше з усіх учасників, за 15 хвилин. Я не знав, що однією із суддів буде Ольга Мартиновська, яка брала участь у тому ж проекті, що і я в перший раз. Тоді нам довелося немало боротися за місце під сонцем. А коли Ектор тягнув мене за вухо до дверей, то взагалі емоції зашкалювали. Коли ж третій суддя почав мене критикувати – взагалі хотілось утекти зі студії. Але стримався. І коли Ектор та Ольга Мартиновська сказали мені «так», то стало легше, і я ледь не розплакався. 
– Але ж це вже не вперше, і мало би бути легше, чи ні?
– Хочу сказати, що в другий раз страшніше. Тому що вперше мені було все одно: у 23 – протяг у голові, я був «фраєр», «вшитко єдно». А тут уже шість років пройшло, і я став більш стриманим. Правда, багато що залишилося за кадром: мене там годину маринували, а показали лише 12 хвилин.   
– Чим для Тебе відрізнявся перший і другий телепроекти?
– Другий раз морально було дуже важко, бо я став спокійнішим і стриманішим. Навіть судді були здивовані тим, наскільки я змінився. Хоча були моменти, коли не стримувався у висловах. 
– Що можеш сказати про інших учасників шоу?
– Були, на жаль, і такі, що обговорювали поза очі і за мільйон гривень (головний приз) готові були горло перегризти. 
– Зйомки вже завершились?
– Так, фінал відзняли 14 лютого. Дякую телеканалу СТБ за те, що знову дали мені шанс. Зараз багато людей дивляться шоу, переживають за мене, телефонують. А ще я переосмислив, хто у мене справжні друзі. Хочу сказати, що це не ті люди, з якими ти вживаєш алкоголь, тусуєшся по клубах. Якщо в тебе є друзі, однодумці, краще десь у гори разом поїхати, вести здоровий спосіб життя. Я й сам на велосипеді ціле літо проїздив по рідній Нересниці. 
– Чим плануєш зараз займатися? 
– Був час до проекту, коли хотів їхати за кордон. А зараз думаю: ну чого тікати? За кордоном ми ніхто, і звати нас ніяк, там треба спочатку працювати на репутацію. А тут свій імідж та досвід я вже заробив. В Україні ми вдома, а найкраще – на Закарпатті. Тож чекаю пропозицій з приводу роботи. 
– А сам яку кухню любиш?
– Закарпатську, європейську, ну і нашу домашню, нересницьку.
– Чи не плануєш відкрити свій ресторан?
– Планую, але зараз поки не час.
А поки триває проект, вболіваймо за нашого земляка щосуботи, о 19.00! 
Наталія Маджара.


Читайте також:
Коментарі:
Додати коментар
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Погода
Погода у Тячеві

вологість:

тиск:

вітер:

Оголошення
Спалювання сухостою та сміття завдає величезної шкоди довкіллю
Спалювання сухої рослинності та сміття завдає величезної шкоди довкіллю, створює загрозу для життя рослинного і тваринного світу, а нерідко і людей, та може призвести до некерованих надзвичайних ситуацій, особливо у пожежно-небезпечний період.

Продається насіння кукурудзи
Терміново продається 11 пос. одиниць насіння кукурудзи (гібрид «Солонянський 298 - 9 шт. та гібрид «ДБ Хотин»- 2 шт.), які знаходяться  на Новій Почті в Буштино. Вартість - 6оо грн. за пос. одиницю. Інші гібриди кукурудзи по «Новій почті». 
Звертатись за тел.: 097 00 47 112.


Звернення до мешканців Тячівщини, які повернулися з-за кордону
У зв’язку з ситуацією, що склалася навколо небезпеки поширення коронавірусної інфекції COVID-19, переконливо просимо  дотримуватися карантинних заходів та  самоізоляції.

Увага, важливе оголошення!
В зв'язку з карантинними заходами, оголошення, вітання, співчуття та інші матеріали для публікації можна надсилати
на електронну пошту «Дружби» 
mail@druzhba.uz.ua. Оплата здійснюватиметься через Приват24.
З повагою, колектив редакції "Дружба".
ЗАВТРА В ОДА ПРАЦЮВАТИМЕ «ПРЯМА» ТЕЛЕФОННА ЛІНІЯ
У зв’язку із уведенням карантинних заходів та призупинення особистого прийому громадян, йдучи на зустріч населенню області, вирішено у вівторок, 24 березня 2020 року, в облдержадміністрації провести пряму телефонну лінію «Запитай у влади», під час якої громадяни зможуть звернутися до в.о. голови обласної державної адміністрації Олексія Гетманенко з особистих питань.