16 Вересня, 2024
Закарпатець вбив знайому у розпалі близькості / Фото: Telegraf

Закарпатець вбив знайому у розпалі близькості / Фото: Telegraf

У місті Берегове, чоловіка засудили до 10 років ув'язнення за злочин – вбивство знайомої під час інтимної близькості.

Закарпатець вбив знайому у розпал близькості й отримав строк. Чоловіка вже затримали та засудили. Про це йдеться у вироку суду. 

У місті Берегове, що на Закарпатті, чоловіка засудили до 10 років ув’язнення за жахливий злочин – вбивство знайомої під час інтимної близькості. Цей інцидент стався в жовтні 2023 року, і його розслідування завершилося судовим вироком.

За матеріалами справи, чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зустрів свою знайому біля одного з супермаркетів у Береговому. Вони домовилися про інтимну близькість і попрямували до вулиці Баттяні, де зупинилися неподалік одного з будинків. Під час статевого акту між ними виникла словесна сварка, що призвело до трагедії.

Фото: Берегове на карті України
Фото: Берегове на карті України

У розпалі конфлікту чоловік підняв з землі скляну пляшку, розбив її, і гострим кінцем горловини вдарив жінку в горло. Від отриманих поранень вона померла на місці. Після скоєння злочину вбивця втік, але невдовзі його затримали.

Суд визнав чоловіка винним у навмисному вбивстві та присудив йому 10 років позбавлення волі. Суд також взяв до уваги той факт, що підозрюваний перебував у стані алкогольного сп’яніння, що, однак, не пом’якшило тяжкість його злочину. Рідні загиблої жінки висловили своє обурення та біль від втрати, сподіваючись, що справедливість буде відновлена. Чоловік вже почав відбувати покарання у виправній установі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *