16 Вересня, 2024
100 Volkswagen Transporter для прикордонників: спільна ініціатива MK Foundation і партнерів

100 Volkswagen Transporter для прикордонників: спільна ініціатива MK Foundation і партнерів

БФ MK Foundation, інвестора Макса Кріппи, завершив передачу ста вантажних бусів Volkswagen Transporter Державній прикордонній службі України.

Благодійний фонд MK Foundation завершив передачу ста вантажних бусів Volkswagen Transporter Державній прикордонній службі України. Ці нові транспортні засоби допоможуть оптимізувати розподіл допомоги між підрозділами та покращити організацію бойових завдань.

Пресслужба MK Foundation повідомила про завершення передачі автомобілів.

Як повідомив начальник управління озброєння Державної прикордонної служби України Володимир Кулагин, «автомобілі вже передані на найважливіші ділянки лінії фронту в Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській та Харківській областях. Вони будуть використовуватися для ефективної логістики, евакуації поранених і забезпечення безпеки наших військових».

Посилення автопарку прикордонної служби не тільки зміцнює оборонні спроможності, але й підвищує ефективність виконання завдань на передовій, що сприяє збереженню життів під час бойових дій.

Завдяки щедрій підтримці від благодійного фонду MK Foundation, Державна прикордонна служба України тепер має в розпорядженні 313 автомобілів Volkswagen Transporter. До цього автопарку також додано дві вантажівки Iveco та три карети швидкої допомоги, що забезпечують ще більшу ефективність у критичних ситуаціях.

Діяльність БФ MK Foundation

У важкі часи, коли українські прикордонники протистоять агресії з боку Російської Федерації, MK Foundation продовжує грати ключову роль у підтримці, надаючи критично важливе обладнання для покращення мобільності та ефективності наших військових.

Постачання сучасного транспорту прикордонникам не тільки вдосконалює логістичні та координаційні можливості на передовій, але й суттєво підвищує шанси на порятунок життів, дозволяючи швидше і ефективніше реагувати на загрози.

При виборі автомобілів для українських військових, фонд ставить пріоритет на малий пробіг та відмінний технічний стан кожного транспортного засобу. Перед відправленням на фронт, кожен автомобіль проходить ретельне обслуговування та необхідні ремонти, що гарантує його повну готовність до виконання бойових завдань та забезпечує максимальну надійність і ефективність у критичних умовах.

Благодійний фонд MK Foundation заснований відомим українським підприємцем Максом Кріппою, який також відзначається своєю активною діяльністю в сферах кіберспорту, інформаційних технологій та відеоігор через компанії Natus Vincere та GSC Game World. Макс Кріппа не лише підтримує геймінг-індустрію, але й активно вносить вклад у розвиток кіберспорту та інновацій в цих галузях.

Фонд компетентної цільової допомоги MK Foundation спрямований на надання матеріально-технічної підтримки та гуманітарного розмінування. Його мета — зберегти якомога більше життів в Україні, зокрема цивільного населення, медичних працівників, рятувальників та експертів з розмінування. Фонд вбачає можливість досягнення цього завдяки впровадженню новітніх технологій, автоматизації процесів із застосуванням роботів і дронів, а також підвищенню мобільності та рівня засобів індивідуального захисту для професіоналів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *