Відкриття нового Центру рекрутингу в Ужгороді — вже 19-й в Україні

Аватар Галич Леся

Центр рекрутингу української армії
Posted on :

1 травня, в обласному центрі Закарпаття стартував новий Центр рекрутингу для української армії. Це вже 19-й такий центр, який відкрили в Україні. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова.

Розширення можливостей: новий Центр рекрутингу для української армії на Закарпатті

Центр рекрутингу української армії розташований на площі Поштовій, 3, в приміщенні ЦНАПу. Робочий час центру: з понеділка по четвер з 9:00 до 16:00, у п’ятницю до 13:00. Наталія Калмикова підкреслила, що центри рекрутингу не видають повісток, а їхня діяльність є суто інформативною.

“Тут доступні сотні вакансій від закарпатських підрозділів Збройних Сил України, Національної гвардії та Державної прикордонної служби України. Шукаєте більше можливостей? Наша загальноукраїнська база вакансій має понад 10 тисяч вакансій в Силах оборони України по всій державі”, — повідомила вона.

Калмикова також звернула увагу на те, що рекрутування можливе навіть після отримання повістки про уточнення даних.

Ужгородська міськрада повідомила, що Центр буде працювати як консультативно-інформаційний офіс і, за необхідності, надаватиме супровід охочих вступити до Сил оборони. Графік роботи: з понеділка по четвер – 9:00 – 16:00; п’ятниця – 9:00 – 13:00. Для звернень доступний номер телефону +38095 74 89 315.

Відкриття Центру рекрутингу в Мукачеві

Уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець розповів, що у центрі будуть допомагати людям отримати посаду у Збройних Силах України та інших військових формуваннях відповідно до їхніх побажань та кваліфікації. Цивільні рекрутери, які працюватимуть у ЦНАПі, будуть супроводжувати людину, що має військовий обов’язок, з питань контракту та вступу до військових частин. Їхня робота буде суто комунікативною, і вони не видаватимуть повісток про мобілізацію.

Мукачівська міська рада повідомила, що 2 травня о 12:00 в приміщенні ЦНАПу в Мукачеві відкриється аналогічний центр у співпраці з місцевою владою. На заході також будуть присутні представники Міністерства оборони України, Мукачівської міської ради та військових частин.

Раніше стало відомо, що Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України звинуватила працівників ТЦК та СП у незаконному затриманні та мобілізації кількох водіїв вантажівок на КПП у Нижніх Воротах на Закарпатті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *