Кабмін погодив призначення Юрія Гузинця заступником голови Закарпатської ОВА

Аватар Галич Леся

Юрій Гузинець
Posted on :

Призначення Юрія Гузинця на посаду заступника голови Закарпатської обласної військово-адміністративної адміністрації отримало затвердження урядом. У своїй новій ролі він буде відповідати за гуманітарний напрямок, зокрема у сферах освіти та культури.

Перестановки в управлінні: Юрій Гузинець переходить на нову посаду

Кабінет Міністрів затвердив відставку Юрія Гузинця з посади голови Ужгородської районної державної адміністрації та призначення його заступником голови Закарпатської обласної військово-адміністративної адміністрації. За словами представника уряду у Верховній Раді Тараса Мельничука, про це стало відомо 23 квітня. За інформацією депутата Ужгородської міської ради Віталія Глаголи, на новій посаді Юрій Гузинець буде відповідати за гуманітарний напрямок, зокрема у сферах освіти та культури.

Досьє на Юрія Гузинця: кар’єра, доходи та майно

Нагадаємо, Юрій Гузинець, член партії “Слуга народу”, очолював Ужгородську РДА з листопада 2022 року, перед цим він працював керівником справами та заступником керівника апарату Закарпатської обласної ради.

У своїй декларації за 2023 рік Юрій Гузинець зазначив, що заробив на посаді голови Ужгородської РДА 469,5 тисяч гривень. Протягом 2022-2023 років разом із дружиною вони придбали будинок у селі Оноківці та два автомобілі – Tesla S та Volkswagen Passat, загальною вартістю понад 1,1 мільйона гривень.

Раніше стало відомо, що Ужгород може стати першим обласним центром України, який буде з’єднано з Європою за допомогою євроколії. Про це повідомив у Telegram прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *