27 Липня, 2024
У Румунії затримали 2 чоловіків

У Румунії затримали 2 чоловіків / фото: 24tv

Федорова повідомила, що порушників кордону затримали на румунській стороні у п'ятницю, 24 травня, в день нападу на працівника Мукачівського прикордонного загону.

Румунська поліція затримала двох українців, які у Рахівському районі напали на прикордонника, забрали у нього зброю і незаконно перетнули кордон. Затриманими виявилися жителі Запоріжжя.

Румунська поліція затримала двох українців після нападу на прикордонника

Як повідомила речниця Мукачівського прикордонного загону Леся Федорова 27 травня, двох українців затримали на території Румунії одразу після нападу на співробітника ДПСУ.

Леся Федорова повідомила, що порушників кордону затримали на румунській стороні у п’ятницю, 24 травня, в день нападу на працівника Мукачівського прикордонного загону. Вона уточнила, що внаслідок інциденту у Рахівському районі український прикордонник не постраждав.

За інформацією депутата Ужгородської міської ради Віталія Глаголи, затриманими у Румунії виявилися жителі Запоріжжя – 35-річний Андрій Боярко та 30-річний Роман Нежижим.

Поліція Закарпаття відкрила провадження проти затриманих українців

Віталій Глагола повідомив у Telegram, що правоохоронні органи України готують документи для екстрадиції двох мешканців Запоріжжя з Румунії.

Поліція Закарпатської області повідомила про відкриття кримінального провадження за двома статтями Кримінального кодексу України. За умисне нанесення побоїв або легких чи середніх тілесних ушкоджень працівнику правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків та за грабіж, вчинений в умовах воєнного стану, затриманим загрожує до 10 років позбавлення волі.

Раніше стало відомо, що на Закарпатті затримали українця, який видавав себе за нігерійця, пише “Мукачево.net”. Порушником режиму й закону став мешканець Києва, який спробував виїхати за кордон за паспортом громадянина Нігерії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *