27 Липня, 2024
Священник вирішив розважитися і зняти "еротичне відео"

Священник вирішив розважитися і зняти "еротичне відео" / фото: Віталій Глагола

Служба безпеки зібрала докази, що настоятель храму та священник чоловічого монастиря Хустської єпархії УПЦ МП на Закарпатті пропагандували антиукраїнські ідеї та підтримували колишній радянський режим.

Журналіст Віталій Глагола з Закарпаття оприлюднив відео, на якому священник показує свої статеві органи перед камерою. 

Священнослужитель надсилав відеоролики знайомим

Віталій Глагола також стверджує, що цей священнослужитель надсилав відеоролики зі своїми геніталіями знайомим особам. Це стосується священник зі Свято-Георгіївського чоловічого монастиря Хустської єпархії УПЦ МП. В інтересах етики й конфіденційності утримаємося від розголошення його особистих даних та обличчя. Проте, це не єдині випадки подій зі священниками. 

Священники поширювали радянську пропаганду

Служба безпеки зібрала докази, що настоятель храму та священник чоловічого монастиря Хустської єпархії УПЦ МП на Закарпатті пропагандували антиукраїнські ідеї та підтримували колишній радянський режим. Вони активно поширювали через Інтернет комуністичну символіку та гасла, а також публікували ворожий контент у соціальних мережах. Під час обшуків у їхніх помешканнях було знайдено комп’ютерну техніку та мобільні телефони, які вони використовували для цих цілей. Наразі обом клірикам оголошено підозру за поширення комуністичної символіки та пропаганду комуністичного режиму, за що їм загрожує до п’яти років ув’язнення з конфіскацією майна. Вирішується питання про запобіжні заходи.

Раніше головний тренер команди першої ліги «Хуст», Володимир Циткін, висловився щодо ситуації з потраплянням гравця Миколи Сираша до ТЦК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *